Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı kuruluşlar tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında hazırlanan, 'Mersin Çocuk Evleri Sitesi Resim, Heykel ve Rölyef Sergisi' açıldı.

        Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü hizmet binası önünde gerçekleştirilen etkinlikte, 'Ses Ses Sosyal Hizmetler Senfonisi Projesi' kapsamında, Çocuk Evleri Sitesi ve Mersin Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocukların oluşturduğu müzik grubu, mini konser verdi. Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukların, halk oyunları gösterisi de yaptığı etkinlikte, 21 çocuğun 8 ayda hazırladığı, 60 resim, 63 rölyef ve 2 heykelden oluşan eserler sergilendi.

        Etkinliğe, Vali Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, çok sayıda öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler