Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Hakan Taşpınar “Bilim İçinde Sanat” temalı karakalem sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.

        Sergi Teknoloji Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleştirildi. PAÜ Biyomedikal Teknolojileri ve Sağlık Bilimleri Topluluğu öğrencilerinin katkılarıyla PAÜ Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen serginin açılışını Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın yaptı. Açılışa, Dekan Aydın’ın yanı sıra Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nilgün Kabay, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

        Biyomedikal Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Hakan Taşpınar’ın bilim insanı, sanatçı, ve sporculardan oluşan “Bilim İçinde Sanat” başlıklı 18 karakalem çalışması, 27 Nisan tarihine kadar Teknoloji Fakültesi Fuaye Alanı’nda gezilebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler