Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Belediyesi, cenazesi olan ailelere eksiksiz ve zamanında hizmet verebilmek amacıyla, ekip sayısını ve araçgereç filosunu güçlendirdi.

        Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan cenaze hizmetleri ekibi, araçgereç filosunu güçlendirdi. Bu kapsamda araç gereçlere, 3 cenaze nakil aracı, 20 kapalı taziye çadırı, 40 büyük şemsiye, 3 bin 500 adet sandalye, 600 masa, 300 sehpa, 18 adet semaver ile 6 adet elektrikli soba daha eklendiği bildirildi.

        Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, cenaze hizmetlerine çok ciddi bir önem verdiklerinin altını çizerek, talep eden tüm vatandaşlara taziye hizmetini eksiksiz ve zamanında verebilmek için araçgereç filosunu güçlendirdiklerini, ekip sayısını da arttırdıklarını vurguladı.

        Vatandaşların hem mutlu günlerinde hem de acılı günlerinde yanlarında olduklarını söyleyen Pamuk, "Bugün itibariyle yeni bir cenaze ekibi kurduk ve ekipmanlarımızı da yenileyip güçlendirdik. Akdeniz Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın en kederli günlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek, onlara daha iyi hizmet verebilmek adına, cenaze hizmetimizi daha da yaygınlaştıracağız. Hem cenazelerinde hem de düğünlerinde insanlarımızın yanında olmaya, onların acısını da sevincini de paylaşmaya devam edeceğiz"dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler