Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tiyatro ve Sahne Sanatları Kulübü tarafından hazırlanan “Sessiz Çığlık” oyunu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde seyirciyle buluştu.

        Beyarmudu Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Mesarya Tiyatro Şöleni’nde sahnelenen oyun izleyicilerden yoğun ilgi görürken, şölenin ilk gençlik tiyatrosu olma özelliği taşıyan oyunda madde bağımlılığı konusunu işlendi.

        Yazar ve yönetmenliğini Tülay Doğan’ın yaptığı, Genel Sanat Yönetmenliğini Ercüment Doğan’ın üstlendiği oyun için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden Tiyatro ve Sahne Sanatları Kulübü’nden 15 kişilik bir ekiple 3 ay boyunca hazırlandı. Oyunun sonunda seyirciye hitaben bir konuşma yapan Tülay Doğan, Bilecik’ten Kıbrıs’a kardeşlik getirdiklerini söyledi ve şölende emeği geçenlere teşekkür etti.

        Konuşma sonrası Yazar Tülay Doğan’a Güney Mesarya Halk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Şölen Koordinatörü İzel Seylani tarafından anı plaketi takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler