Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SANKO Okulları öğrencileri, Mizyal Sanat Müzesi’nin düzenlediği geleneksel 30’uncu Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışmasında, 3 altın, 2 gümüş, 8 bronz madalya ve 20 sergilenmeye değer eser ödülü kazandı.

        18 ülkeden, 5 bin 913 resmin değerlendirildiği yarışmada, SANKO Okulları öğrencilerinden Baran Çulcu 412 Yaş Kategorisinde Sena Kılınç ve Ayşe Karaca ise 1319 Yaş Kategorisinde altın madalya, Oya Sima Özberk ve Elif Sergen “1319 Yaş Kategorisinde gümüş madalya, Lara Çehren, Doruk Özuslu, Defne Zeynep Kaplan ve Ali Eren Uğurluer “412 Yaş Kategorisi”nde, Deniz Güzeldemirci, Esma Özuslu, Abdülkadir Bozhöyük ve Umut Dalsüren ise “1319 Yaş Kategorisi”nde bronz madalya ile ödüllendirildi.

        Ayrıca 412 Yaş Kategorisinde, Cemre Mina Sancaktar ve Çiğdem Demirçubuk, 1319 Yaş Kategorisinde Doğa Kara, Nihal Bartık, Esmanur Eser, Selin Derici, Ayşe Nehir Aktaş, Umut Dalsüren, Emin Kervancıoğlu, Selin Tüzüngüven, Ayşe Kara, Zeynep Karani, Ceren Çetinyürek,Cemre Erdinç, Zeynep Ozansoy, Azra Ceren, Ezgi Selin Bayar, Nazlı Kervancıoğlu, Elif Nisa Göçeroğlu ve Eftelya Bayseçkin’in resimleri “Sergilenmeye Değer Eser” olarak ödüle değer görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler