Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Madde bağımlılığının Muğla’da akranları arasında arttığı gerekçesiyle Uluslararası Gençlik Merkezi’ne başvuran bir grup duyarlı genç, Menteşe’de bulunan Sınırsızlık Meydanı’nda etkinlik düzenledi. İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan psikolog Hüseyin Sarıefe’nin de destek verdiği etkinlikte madde bağımlılığının her evresi canlandırıldı.

        Etkinlikle ilgili açıklama yapan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Uluslararası Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Ayşe Karanlık, “Üniversiteli bir grup genç bize gelerek Muğla’da, özellikle üniversite gençleri arasında madde bağımlılığının arttığını dile getirdiler ve bir projeleri olduğunu söylediler. Biz de duyarlı ve gönüllü gençlere destek vererek bu konuda dikkat çekmek istedik. Bir FlashMob etkinliği ile bağımlılık sürecinin tüm evrelerini canlandırdık. Ben başta Valilik olmak üzere bize bu süreçte destek veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan psikolog Hüseyin Sarıefe’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler