Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Yozgat'ın Çekerek ilçesinde öğrencilerle söyleşiye katıldı.

        Kayaalp'in ilçeye gelişinde öğrenciler ve ilçe yöneticileri karşıladı.

        Osman Durmaz Fen Lisesi tarafından organize edilen söyleşiye katılan Kayaalp, Mustafa Kızılay toplantı salonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.

        Söyleşiye, Çekerek Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan da katıldı.

        Milli Güreşçi Kayaalp, söyleşinin ardından AA muhabirine, şampiyon bir sporcu olarak öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

        Antrenmanlardan arta kalan zamanlarda bu tür sosyal etkinliklere katıldığını belirten Kayaalp, şunları kaydetti:

        "Genç kardeşlerimizle, çocuklarımızla gelecekleri ile ilgili planlar yapması konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çok güzel vakit geçirdik. Sorularına cevap verdim. Onların yanında olmak, onlara bir şeyler katabilmek bana mutluluk veriyor. Çocuklarımız, bizim geleceğimiz. Ben de onların geçtiği yollardan geçtim. İnşallah güzel şeyler edinmişlerdir söyleşimizden. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

        Fırsat buldukça da çocuklarımızla ve genç kardeşlerimizle bir araya gelmeye çalışacağım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler