Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Akyazı ilçesinde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsünün beton saksıya çarpmaktan kurtulma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

        Ada Caddesi'nde Kuzuluk Mahallesi yönünde seyreden motosikletli sürücü, aynı yöne giden bir otomobille çarpışarak devrildi.

        Motosikletten düşen sürücü, yol kenarındaki beton saksıya çarpmaktan son ada kurtuldu. Daha sonra ayağa kalkan sürücü, otomobil sürücüsüyle tartıştı.

        Hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü, vatandaşlar tarafından sakinleştirildikten sonra motosikletiyle olay yerinden ayrıldı.

        Bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedilen kazanın yaşandığı alandaki bir bankta oturan iki kişinin tepkisiz kalması da dikkatlerden kaçmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler