Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timuçin Saylar, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Yenice Meslek Yüksek Okulunun (MYO) kapanmasını istedikleri yönünde atılan söylentilerin doğru olmadığını söyledi.

        Saylar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MYO'nun açılması, büyümesi ve kapatılmasına ilişkin bütün yetkinin KBÜ'de olduğunu hatırlattı.

        Siyaset olarak MYO’ların büyümesi ve hedeflerine ulaşması için destek verebileceklerini belirten Saylar, "Eskipazar’a, Eflani’ye MYO açıldı. Ovacık ilçesine açma çalışmaları sürüyor. Biz Karabük Üniversitesine gereken desteği veririz. Yenice MYO'nun kapanması diye bir şey yoktur. Şu bunu söylemiş, bu bunu söylemiş bu tür söylemlerin hepsi yalandır. Biz KBÜ ve MYO'nun büyümesinden yanayız. Bunun içinde her türlü gayreti gösteriyoruz. Bu tür söylemler Yenice ilçesine zarar verir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler