Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Suriyeli mültecilerin tedavilerinde kullanılmak üzere 131 koli ilaç yardımı yapıldı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı önünde gerçekleştirilen ilaç teslim törenine Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gencay, İYİLİKDER Malatya Şube Temsilcisi Nihat Erkuş katıldı.

        Erkuş, ilaç tesliminde yaptığı konuşmada, Malatya Büyükşehir Belediyesinin her zaman mağdurların yanında olduğunu belirterek, Suriye krizi başladığından bu yana belediyenin ülkenin dramı ve sıkıntılarını gidermek adına her türlü yardımı yaptığını aktardı.

        Suriyeli mağdurların yaralarına merhem olmak için çalıştıklarını belirten Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Suriyeli mültecilere yardımlarının devam ettiğini belirtti.

        Gönderilen ilaçların 131 koliden oluştuğunu ve yaklaşık değerinin 155 bin lira olan ilaçları İYİLİKDER aracılığı ile ulaştıracaklarını aktaran Kesriklioğlu, gönderdikleri ilaçların içerisinde, kalp, şeker, tansiyon, diyabet, astım, bronşit ve kanser hastaları için elzem olan ilaçların bulunduğunu aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler