Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı görevine seçilen Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Kazım Kaya, Kırşehir Vali Necati Şentürk’ü ziyaret etti.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, yönetim kurulu ile Vali Şentürk'ü ziyaret eden Kaya, yapacağı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Şentürk de, amatör spor branşlarına önem verdiklerini ifade etti.

        Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak için sporun bir araç olduğunu aktaran Şentürk, şunları kaydetti:

        "Gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlamak için onları spora yönlendirmeliyiz. Sağlıklı bir gelecek ancak sağlıklı bir vücut ile mümkün olabilir. Amatör spor kulüplerimize ve sporcularımıza yönelik yardımlarımız devam edecek. Ayrıca, başkanlığa yeni seçilen Kazım Kaya ve ekibine görevlerinde başarılar diliyorum. Taraftarlarımızı da, 12 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan 1. Amatör Ligde mücadele edecek takımlarımıza destek vermeye davet ediyorum."

        Ziyarete, Gençlik Merkezi Müdürü Emre Arslan, ASFK Yönetim Kurulu üyeleri Sait Yılmaz ve Yaşar Nuransoy katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler