Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören küçük çocuklar, Türk Kızılayı Derneği Polatlı Şubesi'ni ziyaret etti.

        Türk Kızılayı Polatlı Şube Başkan Şuayip Deniz, küçük çocuklara çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Kızılay sevgisinin küçük yaşlarda başladığını, 1957 yılında Polatlı'da yaşanan sel felaketinde kendisi ve ailesine Türk Kızılayı'nın destek olduğunu anlatan Deniz, "O zaman Kızılay bize sahip çıktı, destek oldu. O günlerde başlayan sevgim, kuruma hizmet etme imkanı verdi. Polatlı'daki yavrularımıza Kızılay sevgisini aşılamak istiyoruz." dedi.

        Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Tuğba Yalçın da çocukların küçük yaşlarda daha iyi öğrendiğini, kurumun önemini anlamaları için onları Türk Kızılayı'na getirdiklerini söyledi.

        Türk Kızılayı'nın Türkiye'nin en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Yalçın, "Yurt içi ve yurt dışındaki yardım faaliyetleriyle dünyaya örnek oluyor. Derslerde işlediğimiz Kızılay'ı Polatlı şubesine gelerek öğrencilerimizle birlikte yerinde inceledik. Görerek öğrenmek daha kalıcı oluyor." diye konuştu.

        Ziyaret sonunda Deniz, çocuklara Türk Kızılayı kumbarası hediye etti ve ikramlarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler