Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Eflani ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

        Eflani Belediyesi Düğün Salonundaki toplantıda konuşan Vali Aktaş, köylerde ve mahallelerde yaşayan gerçekten durumu kötü durumda, bakacak kimsesi olmayan, yaşlı, özürlü, fakir fukara insanların kollanması gerektiğini söyledi.

        Bu insanların kendilerinin müracaat etmesinin beklenmemesi gerektiğini ifade eden Aktaş, "Bu, hem devlet olarak, hem yerel yönetimler olarak hem de sizlerin en önemli konusudur. Allah'a çok şükür gerçekten kaynak problemimiz yok. Hiçbir insanımızı mağdur etmememiz lazım, imkan çok fazla bizim o insanlarımızı görüp, araştırıp, tespit edip onların ellerinden, kollarından tutabilmemizdir, buda en önemli görevimizdir. İnsanlarımız ya yolunu yordamını bilmiyor veya gurur kibir yapıyor gelmiyor veya özürlüdür, yaşlıdır gelmek istiyordur ama gelemiyordur.

        Dolayısıyla sürekli gözleriniz açık olsun bu durumda olan insanlarımızın elinden tutalım. Valilikte olduğu gibi tüm ilçelerimizde de sosyal yardımlaşma vakıfları var. Yerine göre bunların dışında başka kaynaklarda bulunur. Yeter ki biz insanımıza sahip çıkalım, bu konuda duyarlılık istiyorum sizlerden. Hiç kimse kendini garip ve mazlum hissetmesin buna fırsat vermeyelim." diye konuştu.

        Toplantıya, Eflani Kaymakamı Samet Serin, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Şube müdürleri ile muhtarlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler