Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Hava sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Muğla'da, yerli ve yabancı turistler ile vatandaşlar, denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

        Turistlerin yanı sıra bölgede yaşayanlar, hava sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Ula ilçesindeki "sakin kent" Akyaka Mahallesi'nde sahilde yürüyüş yapıp kafelerde kitap okudu. Bazı vatandaşlar ise sıcak havadan yararlanıp denize girdi.

        Gökova Körfezi'nin "cennet köşesi" diye tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin bir arada olduğu Akyaka'da sıcak havayı fırsat bilenlerden bazıları da oltalarıyla balık avlamaya çalıştı.

        Akyaka'da denize giren Abdulkadir Yağman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı ve soğuk hava etkili olurken Akyaka'da denize girdikleri için mutlu olduğunu söyledi.

        Tuğlu, Akyaka'nın her mevsim ayrı bir güzelliği bulunduğunu belirterek, aralık ayına kadar bölgede denize girilebildiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler