Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın girişimleri sonucu hayata geçirilen Karlıova Öğretmenevi binasının tefrişatı için 750 bin lira ek ödenek gönderildi.

        Mayıs ayında temeli atılan öğretmenevinin yapımı tamamlanırken, binanın hizmete hazır hale getirilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün emrine 750 bin lira ödenek verildi.

        Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, yaptığı açıklamada, öğretmenevinin Kalkınma Bakanlığının çıkardığı ödenekle yapıldığını söyledi.

        Yetgin, şöyle konuştu:

        "Öncelikle öğretmenevimizin tamamlanmasından dolayı sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz. Bakanımız sadece tefrişat için ödenek çıkarmadı, halı hazırda öğretmenevi inşaatı bakanımızın Kalkınma Bakanlığı'nda çıkardığı ödenekle yapıldı. Dolayısıyla en başta yapılan bina için teşekkür ediyoruz.

        Sonrasında da bakanımızın girişimleriyle öğretmenevimizin tefrişatı için ilk etapta 750 bin lira ödenek çıkarıldı. Daha sonra ihtiyaç olmasın dahilinde bakanımız geri kalan ödeneği de çıkartacağını ifade etti. Yapılan hizmetin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Başta bakanımız olmak üzere Valimize ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkürü borç buluyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler