Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, İçişleri Bakanlığı bünyesinde İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak atandı.

        Kaymakamlık makamında ve konutunun önünde tören düzenlenen Bingöl, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Midyat'ta görev yaparken ilk önceliğinin eğitim ve sosyal yardımlar olduğunu söyledi.

        Midyat’ta amacının hep yeni bir şeyler yapmak ve faydalı olmak olduğunu aktaran Bingöl, çok erdemli bir topluma hizmet etme fırsatı bulduğunu belirtti.

        Midyat'ın kültür olarak, yapı olarak her idarecinin yöneticilik yapabileceği bir yer olmadığını kaydeden Bingöl, şunları söyledi:

        "Ben bu anlamda kendimi şanlı hissediyorum. Hizmet ederken hep vatandaşı yanımızda gördük. Benim Güneydoğu ile ilgili derdim hiçbir zaman bitmez. Benim bölge ile ilgili derdim biterse ben kendim olamam. Gittiğimiz, bize tevdi edilen görev bizi onurlandırmıştır. Ben devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Tek endişem bu sorumluluğun altından, verilen bu görevin altından kalkabilir miyim? Bunun endişesini taşıyorum, bunun için gayret göstereceğim. Çünkü burada yapacağımız her olumlu işin yansıma hem Türkiye’ye hem de dünyaya olacak. Biz canımız çıkıncaya kadar kardeşlik köprüsünü, adaleti, ilkeyi, demokrasiyi, güvenliği sağlamak için elimden gelen gayreti sarf edeceğiz.”

        Kaymakam Bingöl, kendisini uğurlamak için toplanan kalabalık ile tek tek vedalaştı.

        Midyat Kaymakamlığı görevine ise Şanlıurfa Vali Yardımcısı Meral Uçar getirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler