Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı.

        Sarıgöl Cumhuriyet Savcılığının sürdürdüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan C.T, Ö.B, V.O, M.E, İ.Y, M.D ve A.S.S emniyetteki işlemlerinin ardından Sarıgöl Devlet hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

        Nöbetçi mahkemede ifadeleri alınan 7 şüpheli tutuklandı.

        - 9 kişi gözaltına alındı

        Öte yandan, Manisa'nın Turgutlu ve Selendi ilçelerinde savcılık talimatıyla, FETÖ/PDY'ye yönelik "Bayrak 2" adıyla 9 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

        Operasyonda, daha önce çalıştıkları sağlık kuruluşlarındaki görevlerinden uzaklaştırılan doktor F.Ü, ebe G.C ve F.Y, laborant K,U, G.Ç ve E.B, hemşireler M.A ve M.Ö ile röntgen teknikeri F.K gözaltına alındı.

        Turgutlu'da ayrıca Bursa Sulh Ceza hakimliğince FETÖ soruşturması kapsamında firari olarak aranan öğretmen A.D de yakalandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler