Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Türk Kızılayı Antalya Kan Merkezi tarafından Akseki'de düzenlenen kan bağışı kampanyasında 150 ünite kan toplandı.

        Türk Kızılayı Kan Toplama Ekibi Sorumlusu Dr. Özkan Çobanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akseki'ye yaklaşık üç ayda bir gelerek periyodik olarak kan bağışı kabul ettiklerini belirtti.

        İlçede 2 gün süren kan bağışı kampanyasına gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini kaydeden Çobanoğlu, Türk Kızılayı olarak ülkede kan ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını ve 18-65 yaş arası insanların kan bağışında bulunabileceğini söyledi.

        Çobanoğlu şunları kaydetti:

        "Kan grubu zor bulunan vatandaşların aynı kan grubunu taşıyan ve acil kan ihtiyacı olanlara hemen yardımcı olabilmek için kan bağışına önem vermesini istiyoruz. Ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi herkesi gönüllü kan bağışçısı olmak için Türk Kızılayı'na kan vermeye çağırıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler