Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları "Bir ayakkabı da sen al" kampanyasıyla topladıkları 150 çift ayakkabı yardımını ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Küçük Tatlar Deniz Feneri İlk ve Ortaokulu'ndaki öğrencilere ulaştırdı.

        AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, okulda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, teşkilatın gençlik kollarının sosyal sorumluluk çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapmak adına çok duyarlı bir projeye imza attıklarını söyledi.

        Küçük Tatlar Mahallesi'ndeki öğrenim oranının ve kalitesinin çok yüksek olduğunu bildiklerini dile getiren Kırbıyık, "Mahallemizin nüfusuna oranla başarı elde eden öğrencilerimizin sayısı çok fazla. Yardımların ulaştırılması noktasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu başarılı okulumuzu seçtikleri için gençlik kollarımıza ise bu duyarlı davranışlarından dolayı ve kampanyaya maddi manevi destek sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

        Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Erkin ise öğrencilere, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından yapılan yardımlardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

        Toplumsal alanda sosyal yardımlaşmayı yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ve sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ifade eden AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç ise ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Konuşmaların ardından AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Gençlik Kolları Üyeleri tarafından, öğrenciler için toplanan ayakkabılar teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler