Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'ın Çaldıran ilçesinde 6 Ağustos'ta bir kişinin öldürüldüğü silahlı kavgayla ilgili yürütülen soruşturmada 2 zanlı daha tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Van Yolu Caddesi'ndeki silahlı kavgada Halil Turan'ın öldürülmesinin ardından soruşturma başlatıldığı anımsatıldı.

        Zanlıların yakalanması için titiz bir çalışma yürütüldüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen projeli çalışmalarda olaya karıştıkları tespit edilen A.T, M.S.B, S.T, B.T, M.T. ve Y.T. adli mercilere intikal ettirilmiştir. M.T. ve Y.T, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanmıştı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

        Olayın birden fazla şahıs ve şahıslarca işlenmiş olduğuna kanaat getirilmesi sonucu yapılan çalışmalarda olayla ilgisi olan F.T, Z.T. ve S.T. 8 Kasım'da gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şahıslardan S.T. mahkemece serbest bırakılmıştır. F.T. ve Z.T. ise 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler