Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de sahasında Nilüfer Belediyespor'u 33-30 yenen Amasya Taşova YİBO'da antrenör Muhammet Bakır, "Maçtan kopmadan, başından sonuna kadar güzel mücadele verdik. Takımımın galip gelme isteği beni mutlu etti." dedi.

        Bakır, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçtan önce oyuncularına zevk alarak oynamaları halinde maçtan galip ayrılabileceklerini söylediğini belirtti.

        Sezon başından bu yana hep iyi bir takım olduklarını dile getirdiklerini, özellikle son saniye hatalarını en aza indirdikleri takdirde galip geleceklerini bildiklerini anlatan Bakır, "Maçtan kopmadan, başından sonuna kadar güzel mücadele verdik. Takımımın galip gelme isteği beni mutlu etti. Her zaman oyuncularımdan zevk alarak oynamalarını istiyorum. Bu isteği sporcularıma aşıladığımız zaman daha iyi sonuçlar alacağız." ifadelerini kullandı.

        - Nilüfer Belediyespor cephesi

        Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık ise bu sezon ligin çok zor olduğuna dikkati çekerek, "Bu sezon ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Maçta çok ve basit hatalar yaptık. Bunu da Amasya Taşova YİBO çok iyi değerlendirdi. Bugün rakibimiz çok farklı bir motivasyonda oynadı ve kazandılar. Kendilerini kutluyorum. Hatalarımızın analizini yapıp önümüzdeki maçlarda aynı hataları yapmamaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler