Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'da, "Her Harf Bir Gelecek" projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

        Asrın Yardımlaşma Derneği (ASYAAD) tarafından Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tanıtım filminin gösterimi ile başladı.

        Toplantıda konuşan eski AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Ortadoğu'da, Afrika'da, Avrupa'da ve Orta Asya'da İslam'a inanan Müslümanlar'ın kanının döküldüğünü söyledi.

        "Kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız, bir bir gözümüzün önünde katlediliyor ve biz şu an seyirciyiz." diyen İçten, şöyle konuştu:

        "Hemen yanı başımızda olan Suriye, ölen kim, şehit olan kim, öldüren kim, bunu beraber izliyoruz. Şu an milyonlarca çocuk yetim. Bu çocuklara sahip çıkmamız lazım. Müslüman olmanın de gereği budur. İslam da bunu söylüyor. Yani din, dil, ırk mezhep ayrımı yapmadan mazlum olan muhtaç olan herkese el uzatmamız gerekiyor."

        Dernek Başkanı Kamil Arslan, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

        Toplantı, derneğin hayata geçirdiği projelerin tanıtımı ve Kudüs sunumu ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler