Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaralanan ve bugün hayatını kaybeden Özcan Özsoy'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Elvan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Kavşağı'nda helikopterden edilen ateş sonucu başına isabet eden kurşunla yaralanan ve 4 aydır tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybeden 27 yaşındaki Özsoy'un Haymana'daki ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

        Taziye çadırında şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Elvan, "15 Temmuz'daki bu kahraman şehitlerimiz sayesinde bizler ayaktayız. Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazdı. 15 Temmuz, bu milletin ikinci kurtuluş savaşıdır. Millet, Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inerek, bu FETÖ'cu hainlere dur demiştir. Biz millet düşmanlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler