Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bakım, onarım ve üstyapı iyileştirme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ne göre, TEM Otoyolu'nun Kocaeli Çayırova ilçesindeki Güzeltepe Üstgeçit Köprüsü civarında üst geçit köprüsü kiriş çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde dönüşümlü olarak 1. etap Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden; 2. etap ise İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştirilecek.

        Anadolu Otoyolu Çamlıdere Kavşağı-Gerede Kavşağı arası muhtelif kilometreler ile Çeltikçi Otoyol Hizmet Tesisleri ve Üçköprü sahalarının üstyapı iyileştirilmesi kapsamında Gerede Gişeleri Karabük bağlantısı 3. kilometre arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Karabük-Gerede istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım, Gerede-Karabük istikametinden çift yönlü gidiş-geliş olarak sağlanacak.

        Doğankent-Gümüşhane Devlet Yolu 9-20. kilometrelerinde bulunan Elceiz-Taşlıca-Kürtün-Özkürtün tünellerinde yapılacak bakım, onarım çalışmalarından dolayı 08.00-17.00 arası trafik tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler