Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentin en büyük ilçesi olan Doğanşehir'de meydan düzenleme projesi hazırlayacak.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe merkezinde kalan sanayi sitesinde incelemelerde bulundu ve ilçeye kazandırılacak meydan projesiyle ilgili bilgiler verdi.

        Şehir ve ilçelerin meydanlarla anıldığını belirten Çakır, Malatya'nın birçok ilçesinde meydan sıkıntısı yaşandığını kaydetti.

        Doğanşehir'in gelişen, büyüyen ve göç alan bir ilçe olduğunu aktaran Çakır, şunları kaydetti:

        "Doğanşehir ilçemizde kısa, orta ve uzun vade de bazı hizmet ve projeler hazırladık. Altyapı sorunlarını şu an çözüyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğümüz şu an ilçemizde kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları yapıyor. Yakın zamanda doğalgaz gelecek. Uzun yıllar atıl durumda olan yeni sanayi sitesini Doğanşehir Belediyemiz ile ilçemize kazandırdık. 25 esnafımız buraya taşındı. İlçe merkezi içinde sıkışmış bir alanda bulunan sanayi sitesini yıkarak yerine meydan yapacağız. Burada hayata geçireceğimiz projeyle Doğanşehir güzel bir mekana kavuşacak."

        İncelemeye Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük de katıldı.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler