Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Gölpazarı ilçesinde bir araya gelen yerli otomobil sevdalıları, modifiye edilmiş araçlarıyla trafiğe kapalı alanda gösteri yaptı.

        Sosyal medyada "Funclup 11" adıyla grup kuran yerli otomobil meraklıları, ilçedeki oto sanayi bölgesinde bir araya geldi.

        Aynı zamanda modifiye edilmiş olan araçlarıyla konvoy halinde Orta Mahalle'yi geçerek Kocakova mevkisindeki sebze haline gelen topluluk, izleyenlere burada oluşturulan trafiğe kapalı alanda gösteri yaptı.

        Grup adına Beyti Hastürk, AA muhabirine, bu yıl etkinliğin üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Bu tür gösterilerin sadece kapalı alanlarda yapılması gerektiğini belirten Hastürk, "Burada yapmış olduğumuz etkinlikte otomobil sevdalıları olarak otomobil ve modifiye sevenleri olarak bir etkinlik yaptık. Bizleri bir çatı altında toplayan ve bizlere her türlü yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Vedat Kazıcı'ya teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Bilecik Tofaş Clup Başkanı Metin Eryılmaz da bu etkinliği gelenek haline getirmeye çalıştıklarına dikkati çekerek, "Bu araçlar nostalji araçlar, modifiye yaparak piyasaya yeniden sunmak ve eskileri yaşatmaktır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler