Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Keşan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Anıtkabir'i ziyaret etti.

        ADD Keşan Şube Başkanı Yusuf Kılıç başkanlığındaki ADD üyesi heyet Ankara'daki ilk duraklarında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78 yılı nedeniyle Anıtkabir'e gitti.

        Keşanlı heyet daha sonra 1. Meclis ve Ankara Kalesini gezdi. ADD üyeleri CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ı mecliste ziyaret etti.

        Bircan, konuklarını Genel Kurul Salonu ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde bombaladığı alanları gezdirdi.

        Bircan, Keşan ADD'nin kendisinde özel bir yeri olduğunu ifade ederek, "Keşan ADD üyelerinin bende yerleri hep ayrıdır. Geçen sene Keşan ADD üyelerimizin Ankara ziyaretini öğrendiğimde, Meclis kaydı için de o günü seçmiştim. Gelen konuklarımızla milletvekili kaydımızı yaptırıp, basına fotoğraf vermiştik." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler