Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 2017 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısına göre, Bartın Üniversitesi’ne gelecek 3 yıl için 298 milyon ödenek ayrıldığını bildirdi.

        Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, Bartın Üniversitesi’nin Kutlubey Yazıcılar Yerleşkesinin tamamlandığında, bölgede örnek bir üniversite haline geleceğini belirtti.

        Bartın Üniversitesine ayrılan ödeneklerle yeni yerleşkedeki fakülte binalarının ve çevre düzenlemelerinin tamamlanacağını dile getiren Tunç, şunları kaydetti:

        "Bartın Üniversitesi’ne önümüzdeki 3 yıl içerisinde 298 milyon 613 bin lira ödenek ayrıldı. 14 yıllık iktidarımız süresince Türkiye’yi üç kat büyüttük, bu büyümeden Bartın fazlasıyla nasibini almaya devam ediyor, Bartın’da tamamladığımız 3 milyar lira tutarındaki ve halen devam eden 3 milyar lira tutarındaki kamu yatırımı her şeyi açıklamaya yetiyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler