Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de bir fabrikada çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

        Enez ilçesinde sezonluk salça ve konserve üretimi yapan fabrikada, depo kısmında kaynak yapan işçilerin çıkardığı ateşin elyafları tutuşturması sonucu yangın çıktı.

        Kısa sürede büyüyen alevler fabrikanın deposunu etkisi altına aldı. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, yangının depo kısmında kaynak yapan işçilerin çıkardığı ateş sonucu elyafların tutuşmasıyla çıktığını ve kısa sürede büyüdüğünü belirtti.

        Enez, İpsala, Karpuzlu orman itfaiyelerinin olay yerine gelerek yangına müdahale ettiğini anlatan Bostancı, ''Yangın daha da büyümeden söndürüldü. Bu bir tedbirsizlik ve ihmal sonucu çıkan yangındır. Daha dikkatli olunması gerekir. Yangını söndürme çabasında bulunan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler