Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ), Erasmus bilgilendirme ve yönlendirme toplantısı yapıldığı bildirildi.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği Bakanlığı, Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca yürütülen AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında, 2014-2020 Erasmus+ dönemine ilişkin Kırşehir'deki kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik bilgilendirme ve yönlendirme toplantısı düzenlendi.

        Bir otelde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Erasmus uzmanı Necla Vatansever, içerik hakkında katılımcılara bilgi verdi.

        Türkiye Ulusal Ajansının genel tanıtımını yapan Vatansever, ajans ile ilgili temel kavramlarını anlattı.

        Erasmus uzmanı Yasemin Uz da "Yetişkin Eğitimi KA2 Başvuru Formu Tanıtımı, Temel Prensipler ve Pratik Bilgiler" konulu sunum gerçekleştirdi.

        İş piyasalarının ve rekabetçi bir ekonominin ihtiyaçlarına cevap verecek projeler ile sektörler arası işbirliğini desteklemek, beşeri ve sosyal sermayenin gelişimine katkı sağlamak gibi amaçları bulunan Erasmus+ bilgilendirme toplantısı, katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler