Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapmayı planlayan bir firmanın yetkilileri incelemelerde bulundu.

        Havza OSB'de yatırım yapmayı planlayan firma yetkilisi Uğur Çağlar, bölge müdürleri Fatih Öz ve Uğur Uçman, Havza Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Alper Tanrısever ile OSB'yi gezdi.

        Tanrısever, yatırımcı firma yetkililerine bölgeyle ilgili bilgi verdi.

        OSB'nin, altyapı çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanarak faaliyete geçeceğini belirten Tanrıseven, "İlçedeki istihdam sorunun çözülmesi için OSB'nin bir an evvel hayata geçmesi çok önemli. Bunun içinde sizin gibi girişimci ve yatırımcılara ihtiyacımız var. OSB'ye yatırımcı bulmamız bizim öncelikli hedefimiz. İlçemize yatırım yapmak isteyen herkese sonuna kadar kapımız açık ve elimizden geldiği kadar destek vereceğiz." dedi.

        Firma yetkilisi Çağlar ise uzun süredir Karadeniz'de yatırım yapma planları olduğunu belirtti.

        Yaklaşık 50 milyon avroluk yatırım planladıklarını kaydeden Çağlar, "Havza bize içinden geçen demiryolu ile daha cazip geldi. Biz gaz beton üzerine faaliyet göstermekteyiz. Bizim için nakliye çok önemli. İçinden geçen demiryolu hattı ve deniz yollarına olan yakınlığı ile Havza OSB çok avantajlı bir konumda." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler