Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip Çayı'nı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinden (OSB) gelen atık sulardan arındırmak amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, GASKİ Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışma kapsamında, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Atık Su Çıkışı Kolektör Hattı yapımı ile yaklaşık 11 bin metrelik boru hattı döşendi.

        Kolektör hattına bağlayarak kirliliği önlemek için yürütülen çalışmaların ikinci etabında ise Karşıyaka Köprüsü ile E 90 köprüsü arasında kalan 2,5 kilometrelik alanın zemin temizliği, zemin betonu ve istinat duvarı yenileme ve tamiratı başladı. Bu kapsamda kötü görüntüye neden olan enkaz yığınlarının kaldırıldığı yerine beton zemin yapıldığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler