Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Avrupalı Türk Demokratlar Birliği İsviçre Kadın Kolları Başkanı Çiğdem İpek, "Gönülden Gönle Gönlümüz Şırnaklı Çocuklarla" projesi kapsamında Silopi ilçesine bağlı Çalışkan beldesinde öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

        İpek, AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ile birlikte Çalışkan beldesinde 50 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

        İpek ve beraberindekiler, "Gönülden Gönle Gönlümüz Şırnaklı Çocuklarla" projesi kapsamında Çalışkan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

        AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Atan, burada yaptığı açıklamada, İpek'in İsviçre’den Şırnaklı çocukları düşünerek buraya geldiğini ve getirdiği güzel hediyeleri çocuklara dağıttığını söyledi.

        Terörü lanetleyen İpek ise, "Çocukları mutlu ettik. Ben, onlardan daha çok mutlu oldum. İnşallah bundan sonra sık sık beraber olacağız. Bizim bir gönlümüz de burada. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Diriliş vakti yakındır. Bundan sonra ülkemizde hep birlikte kardeşçe yaşayacağız." diye konuştu.

        Etkinliğe, Çalışkan Belediye Başkanı Nadir Tosun, Silopi Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ve AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler