Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesinin Doğanyol ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

        Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçede kısa bir süre içinde 27 kilometreye yakın asfalt çalışması yapıldı, ilçe merkezi ve yakın mahallelerde ise sıcak asfalt serimine devam ediliyor.

        Büyükşehir Belediyesi 4.3 kilometrelik Burç- Begolar, 2.4 kilometrelik Gökçe-Gümüşsuyu, 2.4 kilometrelik Koldere-Poyraz, 2.2 kilometrelik Damla, 4 kilometrelik Morçut mahalle içi yolları ile 7 kilometrelik Lar Sokak, 700 metrelik mezarlık yolu, 400 metrelik iskele yolunda asfalt çalışması yaptı.

        Mevsim şartlarına göre asfalt serimine devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin büyük bir bölümünde çalışmalarını tamamladı.

        İlçede yapılan çalışmaları değerlendiren Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Doğanyol ilçesinin uzun yılların ardından böylesine kapsamlı bir hizmeti almanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

        Kış mevsiminin kendini göstermesiyle belediyenin çalışmalarını daha da hızlandırdığını aktaran Gülbey, "Büyükşehir Belediyemiz de kış aylarında yaşanacak yol probleminin önüne geçmek için seferber oldu. İlçemizin şuan farklı birçok noktasında asfalt çalışması yapılıyor. Kubbe Dağı'nda kurulan asfalt tesisi günde 25-30 kamyon sıcak asfalt üretiyor. Üretilen bu asfalt Pütürge ve Doğanyol'umuza gidiyor. Şu an yoğun bir mesai var. Ekiplerimiz hiç durmadan detaylara dikkat ederek harıl harıl çalışıyor." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler