Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde 13 gündür haber alınamayan 78 yaşındaki alzaymır hastasını arama çalışmaları devam ediyor.

        Niksar'da, 13 gün önce evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen alzaymır hastası Halis Kanlı'yı kendi çabalarıyla bulamayan yakınları, güvenlik güçlerine başvurdu.

        Bölgede çalışma yapan AFAD ekipleri, ormanlık alanda ve arazide Kanlı'yı aradı.

        Ekiplerin sürdürdüğü çalışmalarda henüz bir ize rastlanılmadı.

        Öte yandan yaşlı adamın fotoğrafları, ailesi ve yakınları tarafından ilçenin farklı yerlerine asıldı.

        Kanlı'nın kaybolduğu gün ilçe merkezindeki okulun güvenlik kameralarına yansıyan görüntüsünde bir kişiyle konuştuğu görüldü.

        Yaşlı adamın kızı Seval Kanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13 gün önce kaybolan babasını her yerde aradıklarını belirtti.

        Günlerdir süren arama çalışmalarından sonuç çıkmadığını dile getiren Kanlı, "Gelen tüm ihbarlar değerlendiriliyor. Babam önceden de bir gün kaybolmuş, ertesi gün dönmüştü. O zaman bağevinde kalmıştı." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler