Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı'nın bayan futbolunda simge illerden biri olduğunu söyledi.

        TFF kadınlar liginde kentin 4 takımının olduğunu anımsatan Kösedağ, "Bu sezon Ağrı'da biri 2. Lig, üç tanesi 3.Lig de olmak üzere dört takımımız kadınlar liginde mücadele ediyor." dedi.

        Kentin en tecrübeli bayan takımının Ağrı Birlik Spor olduğunu kaydeden Kösedağ, şunları söyledi:

        "Ağrı Birlik Spor kulübümüz geçen sezondaki kadrosunu koruyarak bu sezon 2. Ligde mücadele ediyor. Bununla birlikte uzun yıllardır gerek erkeklerde gerekse bayanlarda mücadele eden bir Bayazıt Spor gerçeği var. Her sezon farklı bir umut taşıyarak Doğubayazıt ilçemizde futbolun bir ucundan tutmuş durumdalar. Bunların yanına bu sezon Ağrı Spor Lisesi ve Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ait spor kulüplerimiz kuruldu. Onlarda TFF Kadınlar 3. Lig'de mücadele etmeye başladılar. Gelecekte Ağrı'dan milli takıma bir çok bayan futbolcu yetişmiş olacak."

        Bayan takımlarının maddi sorunlarına da değinen Kösedağ, "Bayan futbol takımlarımız ekonomik sorunlar yaşıyor. Spor malzemesi bulamayan, TFF'nin deplasman harcırahı ile ayakta kalmaya çalışan takımlarımızın sponsora ihtiyacı olduğu gayet açık." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler