Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da, anahtarı üzerinde unutulan kamyoneti çaldığı iddia edilen 2 kişiden biri tutuklandı.

        Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 9 Kasım'da Asayiş Şube Müdürlüğüne müracaatta bulunan bir kişi, Yeniköy Mahallesi'nde anahtarını üzerinde unuttuğu ve kapılarını kilitlemediği kamyonetinin çalındığı şikayetinde bulundu.

        Kamyonetin bulunması ve şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, söz konusu aracı önceki gün Döşemealtı ilçesi Altınkale Mahallesi'nde seyir halindeyken durdurdu. Kamyoneti kullanan O.Ö. ve yanındaki B.B. gözaltına alındı.

        Hırsızlık suçlarından çok sayıda sabıka kayıtlarının bulunduğu belirlenen ve ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılarda O.Ö. tutuklanırken, B.B. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler