Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - İslahiye ilçesinde telef olan küçükbaş hayvanlara çarpan otomobilde bulunan 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, İslahiye-Nurdağı Çevreyolu Hastane Kavşağı'nda, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen kamyon, yoldan geçen ve kime ait olduğu henüz belirlenemeyen küçükbaş hayvanlara çarptı. Kazada 20 küçükbaş hayvan telef oldu.

        Kamyon sürücüsünün aracıyla olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Aynı yerde, Hatay'dan Gaziantep yönüne giden Mehmet Tanrıtanır (27) yönetimindeki 06 ZB 603 plakalı otomobil, telef olan hayvanlara çarptı.

        Kazada, sürücü ile Dilek Tanrıtanır (26) ve Ilgın Tanrıtanır (2) hafif yaralandı.

        Yaralılar, çevredekiler tarafından İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Belediye temizlik işçileri, olay yerinde çalışma yürütürken, polis ekipleri trafiğe kapanan yolda inceleme yaptı. Telef olan hayvanların kulak küpelerinden sürü sahibine ulaşılması için çalışma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler