Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, teröre rağmen bulundukları bölgede devletin gücünü göstererek, kamu hizmetinin aksamaması için ellerinden gelen her türlü tedbiri aldıklarını ve yatırımlar konusunda hız kesmeden devam ettiklerini bildirdi.

        Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırsal ve dağlık bir coğrafyada bulunan Çatak'ta kamu hizmetlerinin aksamaması için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

        Özellikle eğitim ve sağlık alanındaki çalışmalara hız verdiklerini anlatan Akgül, bu çalışmalardan dolayı vatandaşların memnuniyetlerini dile getirdiklerini aktardı.

        İlçede 30 yataklı Çatak ilçe Devlet Hastanesinin hizmete açıldığını, 24 derslikli İmam Hatip Lisesi, 200 kişilik öğrenci yurdu ve iki köyde de 12'şer derslikli ortaokul projelerinin olduğunu anlatan Akgül, şunları kaydetti:

        "Van-Habur yolu için şu an projeler tamamlandı ve ihale aşamasında. Yol Çatak ilçesinden geçecek. Habur yolu geçtiğinden ilçemiz uluslararası bir yola kavuşacak ve gelişmesine katkı sağlayacak. Karayolları 11. Bölge ekipleri bu bağlamda bu sene programlarında Çatak merkezine sıcak asfalt yaptı. İlçe merkezi çok güzel bir yola kavuşarak standartları yükseldi. İlçemiz kirli yapısından kurtulmuş oldu. Biz her ortamda hizmetlerimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Terör bizi engelleyemez. Sadece zaman kaybettirebilir ve enerjimizi alır. Biz teröre rağmen bulunduğumuz bölgede devletimizin gücünü göstererek, kamu hizmetinin aksamaması için elimizden gelen her türlü tedbiri alıyor ve yatırımlar konusunda hız kesmeden devam ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler