Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - AKUT Spor Kulübü'nün 14 yaş grubu alp disiplini sporcusu genç milli Göksu Yeşildağ, memleketi Mersin'in Mut ilçesinde ilkokul ve ana sınıfı 89 öğrenciye kışlık bot hediye etti.

        Yeşildağ, Mut ilçesine bağlı Alaçam ve Bozdağan mahallelerindeki ilkokul ve anaokulunu ziyaret ederek 40 kız ve 49 erkek öğrenciye kışlık bot hediye etti.

        Yeşildağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yurt dışında Türkiye'yi temsil ettiğini anlatarak, şöyle devam etti:

        "Okul sporlarında kazandığım başarılarla tanımlanan spor bursu ve okul ücretimden meydana gelen indirimden oluşturduğum bütçem ve babamın desteğiyle buradaki öğrencilerimize kışlık bot hediye ettik. Amacımız sporcu gençlerin sosyal sorumluluk projelerine ve topluma karşı olan duyarlılıklarına dikkat çekmek. Toplumda kayak sporuna ve sporcularına karşı olumlu algı yaratmak. Mersin'de kayak sporunun olabileceğini duyurmak, Karboğazı Kayak Merkezinin bir an önce açılması için kent yöneticilerimizin önüne somut başarılarımızı koymak istiyoruz."

        Programa, Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve mahalle sakinleri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler