Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yürütülen çalışmaları inceledi.

        Aynı zamanda Havza OSB Yönetim Kurulu Başkanı da olan Tanrısever, Bekdiğin Mahallesi Çal mevkisinde altyapı çalışmaları devam eden Havza OSB'yi ziyaret etti.

        Tanrısever, Havza OSB'nin su ihtiyacını karşılamak için bir süredir çalışma yapıldığını anlatarak, çalışma sonucu saniyede 4 litre verime sahip kaynağa ulaşıldığını söyledi.

        Ulaşılan kaynağın OSB'nin su ihtiyacının yüzde 60'ını karşılayabileceğini dile getiren Tanrısever, "İnşallah bu ay sonu itibarıyla OSB'mizin altyapı çalışmaları tamamlanacak ve yatırımcı kabul etmeye başlayacağız. Şimdiden sektöründe lider firmalardan yatırım için talepler gelmeye başladı." dedi.

        Havza OSB'nin kara, demir ve hava yollarına yakınlığı dolayısıyla yatırımcılar için cazip imkanlar sunduğuna dikkati çeken Tanrısever, "Gelen talepler doğrultusunda Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB olan Havza OSB'yi karma OSB'ye çevirmek için başvuruda bulunduk. İnşallah kısa sürede karma OSB'ye dönerek daha fazla yatırımcıyı ilçemize çekeceğiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler