Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle "Öğretmenime Mektup" etkinliği düzenledi.

        Nurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri rehberliğinde gerçekleşen etkinlikle, öğrencilerin yazdığı mektuplar 24 Kasım’da farklı bir hediye olarak öğretmenlere verilecek.

        Okul Müdürü Halit Arapoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl Milli Eğitim Bakanlığının öğretmenlere büyük bir sürpriz yaparak 8. sınıf öğrencilerinin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavını 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne denk getirdiğini söyledi.

        TEOG'a denk gelen bu günün sönük geçmemesi için böyle bir etkinlik tertiplediklerini dile getiren Arapoğlu, şunları kaydetti:

        "Öncelikle okulumuzda bulunan her öğretmen için öğrencilerimizin yazacağı mektupları atacağı bir posta kutusu hazırlandı. Daha sonra öğrencilerimizden, öğretmenlerine olan duygu ve düşüncelerini ifade eden bir mektup yazmalarını ve bu posta kutularına atmalarını istedik. 24 Kasım günü bu posta kutularını hediye olarak öğretmenlerimize vereceğiz."

        Teknolojinin gelişmesiyle unutulmaya yüz tutan mektup yazma kültürünü tekrar canlandırmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayan Arapoğlu, "Umarız bu etkinlik sayesinde öğretmenlerimize güzel, farklı ve anlamlı bir hediye veririz. Ve meslek hayatları boyunca unutamayacakları bir öğretmenler günü hediyesi almalarına vesile oluruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler