Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, işlettiği kahvehanede sigara içtiği gerekçesiyle başlayan tartışma sonucu Nevzat Temel'i "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

        Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Uğur Cem Aygün ile mağdur yakınları ve taraf avukatları katıldı.

        Görgü tanıklarının dinlendiği üçüncü duruşmada, söz verilen ve Aygün’den şikayetçi olan maktul Temel'in eşi Simge Temel'in ağladığı görüldü.

        Sanık Aygün de önceki savunmasına ekleyecek bir şey olmadığını belirtti.

        Mahkeme heyeti, sanık Aygün'ün tutukluluk halinin devamına karar vererek, mahkemeye gelmeyen tanıkların zorla getirilerek dinlenmesi ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

        Kilimli'de 28 Şubat'ta, Nevzat Temel (34), Uğur Cem Aygün ile aralarında çıkan kavgada tabancayla başından ve belinden yaralanmış, kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Savcı, olayla ilgili tutuklu yargılanan sanık Aygün hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası talep etmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler