Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Polatlı Belediyesi'nce Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrenci ve personeline, yangın ve yangına müdahale tatbikatı yaptırıldı.

        Şentepe Mahallesi'ndeki tatbikatta, çocukların yangın mahallinden uzaklaştırılması ve yangının kontrol altına alınarak söndürülmesi gerçekleştirildi.

        Polatlı Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu eğitmenleri Ümit Yangın ve Özgün Bektaş, iki bölüm halinde gerçekleştirilen tatbikatta, çocuklara yaşlarına uygun olarak olası bir yangında ne yapmaları, nasıl davranmaları gerektiğini anlattı. Çocuklara yangın halinde itfaiyeyi aramaları gerektiği ve itfaiye numarası öğretildi.

        Daha sona gerçekleştirilen tatbikatta, sirenlerin çalması ile yangından ve dumandan etkilenen çocuklar, eğitimciler tarafından hızla dışarıda güvenli bölgeye çıkartıldı.

        Bahçede devam eden tatbikatta ise kursiyerler yangını, söndürme tüpleriyle kontrol altına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler