Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, "Vatandaşlarımıza ve bölge insanımıza hizmet etmek en büyük görevimizdir. Devlet olarak bize düşen, hainlik yapanları ayırmak. Onlarla mücadelemiz en kararlı şekilde devam edecek. Ancak vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet edeceğiz." dedi.

        Dicle Kalkınma Ajansınca (DİKA) Mardin'de bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Deniz, vatandaşların son dönemdeki duruşunun herkes için önemli olduğunu belirtti.

        Deniz, "Vatandaşlarımıza ve bölge insanımıza hizmet etmek en büyük görevimizdir. Devlet olarak bize düşen hainlik yapanları ayırmak. Onlarla mücadelemiz en kararlı şekilde devam edecek. Ancak vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün hain bir saldırı sonucu şehit düştüğünü dile getiren Deniz, "Allah rahmet eylesin. Kanı yerde kalmayacak." diye konuştu.

        - "Yatırım için huzur ve güven ortamının sağlanması gerekir"

        Deniz, DİKA'nın bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sunduğunu kaydetti.

        TRC3 bölgesinde 330 projenin desteklendiğini belirten Deniz, projeler için toplamda yaklaşık 100 milyon lira destek sağlandığını aktardı.

        Deniz, DİKA yönetimi olarak bölgenin ekonomik dengelerinin sağlanması için çalışmaları sürdürdüklerini anlatarak, "Ancak yatırımların yapılabilmesi için önce huzur ve güven ortamının sağlanması gerekir." şeklinde konuştu.

        Toplantıya, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler