Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğünce ölçme değerlendirme ve izleme sınavı yapıldı.

        Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ölçme değerlendirme ve izleme sınavına 413 ortaokul öğrencisinin katıldığını söyledi.

        Sınav ile öğrencilerin, ders konularını öğrenme düzeylerini izlemeyi ve değerlendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Tokat, sınav sonuçlarına göre öğrencilerin eksikliklerini belirlenerek çözüme ulaştırma, test tekniğini geliştirmelerini sağlamak, öğrenmeye yönelik uygulamalara yön vermek ve bu alanlardaki veri akışını sağlamak istediklerini kaydetti.

        Tokat, öğrencilerin merkezi sistem sınavlarındaki başarılarını arttırmak istediklerini dile getirerek, sınavın öğrenci başarısını sürekli ve istikrarı sürdürmesini hedeflediklerini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler