Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Arguvan'da İzmir Derin Sahne Tiyatrosunun "Ölümsüz Komedi" adlı oyunu sahnelendi.

        Arguvan Belediyesi tarafından Arguvan Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro oyunu, öğrenci ve vatandaşlar olmak üzere iki kere sahnelendi.

        2 perde olarak sahnelenen oyunda bir tarafta eşini çok seven kadın ve diğer tarafta gönlünün başkasına kaptıran erkeğin eşinden kurtulmak için farklı denemeler yapması anlatıldı.

        Yaklaşık 2 saat süren oyundan sonra konuşan oyunun yönetmeni Cüneyt Gürbüz, kendilerini vatandaşlarla buluşturan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a ve seyircilere teşekkür etti.

        Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise belediye olarak bu gibi etkinikleri zaman zaman Arguvan halkına sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

        Tiyatro oyununa Belediye Başkan Yardımcısı Kamber Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler