Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Vali Mehmet Ceylan, Çorlu Huzurevi'ni ziyaret etti.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte Çorlu Huzurevi'ni ziyaret ederek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ve Huzurevi Müdürü Meryem Karahan'dan Huzurevi hakkında bilgi aldı.

        Vali Ceylan, bir araya geldiği huzurevi sakinlerinin okuduğu şiirleri dinledi.

        - Afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimleri

        Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün düzenlediği afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimleri devam ediyor.

        İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri tarafından, Karadeniz Ortaokulu ve İnönü Ortaokulu'nda öğretmen ve öğrencilerine afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimi verildiği belirtildi.

        Okullarda verilen eğitimde katılımcılara ilk 72 saat, afet türleri, afetin etkileri, yaşadığımız mekanlardaki risklerin azaltılması ve afet sırasında doğru davranış şekilleri konularında bilgilendirme yapıldığı kaydedildi.

        - Muratlı'da yol yapım çalışmaları

        Muratlı Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

        Muratlı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Muratlı genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada, Muratlı Belediyesinin çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler