Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Pencere Tiyatro Grubu tarafından sergilenen tiyatro oyunu "Karanfil Kokusu" Karapınarlılar tarafından ilgiyle izlendi.

        Karapınar Kültür Merkezi'nde iki seans olarak sergilenen oyunda, Nurgül Açık, Raci Durak, Çağdaş Çankaya, İdil Aladağ, Zeynep Bone, Ahmet Toplar, Metin Yıldırım, Yakup Yavru rol aldı.

        İllegal örgütlerin gençleri nasıl ağlarına düşürdüğü, ailelerin ve gençlerin bu tür olaylara karşı duyarlı olunması konusunda izleyicilere mesajlar verilen oyun, gündüz öğrenciler için akşam ise protokol ve vatandaşlar için sahnelendi.

        Oyunun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı. Belediye Başkanı Mehmet Yaka, oyunun yazarı ve yönetmeni Hasan Özaşlamacı'ya ve oyuncuları tebrik ederek hediyeler takdim etti.

        Yaka, kültür sanat etkinliklerinin önemine işaret ederek, önümüzdeki günlerde de bu tür etkinliklere devam edeceklerini kaydetti.

        Daha sonra protokol ve tiyatro oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler