Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Darende ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvası başladı.

        Darende Kapalı Spor Salonu'ndaki turnuvanın açılış töreninde konuşan ilçe Kaymakamı Ali Türk, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü iş birliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla voleybol turnuvası düzenlediklerini söyledi.

        Türk, turnuvanın 3 hafta süreceğini belirterek, "Turnuvalarda görev alacak fedakar öğretmenlerimize teşekkür ederim. Tüm takımlara ve katılımcı öğretmen arkadaşlara başarılar dilerim." diye konuştu.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce de yoğun bir çalışma temposu içinde çalışan öğretmenlere nefes aldırmak amacıyla düzenlenen turnuvanın önemli olduğunu vurgulayarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile bu çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.

        Konuşmanın ardından Türk, ilk maçı başlatarak, karşılaşmayı türbinden izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler